Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att nästan spåra ur...


Det går inte att stänga av

Historien stör

-Lämna mig ifred!



Hjärtat irrar förvirrat

-Fan, för dig!



Det värker

-Jag vill sova!



Vansinnet är nära

-Gaaaahhh!





Fri vers av Flöde
Läst 198 gånger
Publicerad 2008-02-10 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde