Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För Löser

 

 

 

Du löser upp

fragmenten splittras tusen
hårda skärvors is
blödande
sår
håll om mig..

Ser
hur delarna sprids
de flyger med sådan lätthet
burna av mild ömhet

svävar verkligt släpp inte taget
håll om mig hårt..

Nu
plockar någon annan
upp fragmenten
synar dem

tänker: pussel...
jag skriker; ser du inte - det är ju jag!

 

Vem helar mig?

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-10 13:42



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Gillar den frustrerande sårbarheten som fångar mig här...snyggt!
2008-02-10

    johanni
En helt underbar text som berör mig.
2008-02-10

  J A Nicander
Outtalad sårbarhet så väldigt närvarande och darrande....Vackert!
2008-02-10

    Erika H
Känslostormar i blind närhet. Så litet, skört, vackert.
Vem helar? Lägger bitar på plats?
Det är ju för alltid jag. Bara jag. Naken och liten. I ensamma tankar. I stormande känslor. Bara jag.
Vem helar?
Vill
lägga pusslet
jag?

Åhh... kraften i din text golvar mig fullständigt! Dina ord... ett efter ett... tillsammans... rör mig inuti, hittar ställen som bara vill

hålla om och vårda
den lilla

är det jag?
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol