Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröm mig

Beröm mig

Jag kan bli så osäker så snabbt.

Och jag tål inte kritik. Varför, egentligen, ska man göra det?




Fri vers av Ola Nilsson
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-10 13:38



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Bekräftelse behöver vi alla.

Annars falnar vi.

Det ät svårt att "konserverea" beröm...

Därför behöver det fyllas på lite då och då:).
2012-05-28

    Anonym Ängel
nej du varför ska man tåla kritik? har nog inget bra svar på det..kanske finns det inget heller....bra text i sin korthet!
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson