Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mor berättade

Jag minns att mor berättade att far fällde en tår när han såg mig på TV.
Och jag blev så glad så jag höll på att spy.




Fri vers av Ola Nilsson
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-10 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson