Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag kunde besegra

 

 

lamslagningen

i dina ögon

 

och rysta bort

din tveksamhet

 

vrida tillbaka ensamheten

och låta dig förstå

att vi bara är purpurfärgade foster

ur ett skott

 

från någons sfär

dit vi tillhör

men aldrig råder

 

 

om jag bara kunde besegra

ett löfte

 

vore jag förlorad

 

ur ett sant

 

-

 

om människor

hade skapats för människor

 

vore vi alla

kannibaler

 

-

 

det har inget ansikte 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 273 gånger
Publicerad 2008-02-10 19:16



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
det finns inget djup. ytligheter är skam. botten är slam. det emellan är läxor.
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#