Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma blad

Jag sitter här vid tomma blad
och orden svävar bort.
För skriven är min sista rad.

Min stund i ljuset är nu glömt,
det var ett glimmer blott -
och kanske något som jag drömt?





Fri vers av Erik L
Läst 375 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-02-10 20:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Om det är en dröm så låt mig få drömma\", skrev en Smith en gång.
2008-02-19

    snöö
Känner igen mig i dessa ord så väl. Hoppas dock att jag får fortsätta att njuta av ditt diktande här.
2008-02-13

  Regular
Hmm ...fin text..hoppas nu bara att den på författaren ej stämmer...poeter behöver ju mer av denna vara ;-)
2008-02-12

  Thommy
Vackert diktat, men inte får detta var din sista rad!
2008-02-11

    Bodil Sandberg
Betyngda men så vackra rader ur den svårmodiga stund...enormt snyggt!!!
2008-02-11

  Lena Renman
Den beskrivna känlsan känns igen och den beskrivs som vanligt, då det gäller dig, med rim och rytm av hög klass.
Applåd
lena
2008-02-10

  Yvonne
Väl beskriven känsla. Inspirationens källa sinar för mig också just nu. Men få se, jag kanske kommer igen. Det har hänt förr att jag inte trott att jag kunnat få ihop mera, men så har det blivit en period igen.
2008-02-10

  -Ulla Tilemo- VIP
Vad bra då, att du skrev om det! Så fick du ihop några fina rader igen i alla fall....
2008-02-10

    JJ VIP
Jag känner igen det där... man tror aldrig mer att man skall kunna få ur sig något vettigt! Men tiden brukar lösa knuten så ha förtröstan! Mvh. JJ.
2008-02-10

  Michaela Dutius
nej ibland saknas orden- det är faktiskt värre än när man saknar penna och papper- väl beskrivet
2008-02-10

  Nicklasb
Faktum är att jag för tillfället känner precis som du, inget kommer till mig när jag försöker skriva!!

Hoppas det lossnar för dig för du kan verkligen skriva suveränt!!!
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L