Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


Druckna nätter

 

ja i helgen var det inflyttningsfest hos en vän
så jag drog på mig masken
och knäppte mina bärs

alla var så glada, alla var så på
men jag satt mest bara där i mina tankar
och saknade det som var då

musiken dunka i betongen
glasen fylldes och tömdes som tåget på sin räls

jag gick ut för att ta en nypa frisk luft
blickade upp mot himlen och undrade vad du gjorde

hade mobilen i min hand
ville höra din röst men allt var bara så tyst

festen flyttades ner till city
jag kände mig så vilsen i min egen stad

träffade gammalt och nytt folk
lät alkoholen få flöda

försökte att inte tänka
orkade inte känna

men mitt hjärta slår för dig
varje dag och kväll

trots vänners sällskap
så griper ensamheten tag

druckna nätter kan inte begrava känslor
kärleken övervinner allt
och alla drinkar jag dricker
blir till tårar

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 789 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-10 23:32



Bookmark and Share


  NågonAnnans
vackert skrivet!
2008-02-10

  Lyckohäxan Enediel
Ack så vackert du beskriver den hemska känslan av saknad...snyggt gjort...
2008-02-10

  emilf77
träffar hårt och djupt,

känner igen det såväl..
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP