Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går upp och det går ner

Ibland lutar backen förfärligt uppåt
tuffa tider
men sen går det ner
och skapar rubriker

Det finns inga raka vägar i livet
om du aldrig känt sorgen
hur kan du då veta vad lycka är
om du aldrig fått motstånd
hur vet du då att det går bra
vi behöver uppförsbackarna
för att kunna njuta av färden ner

Det går upp
och det går ner
det är så man vet
att man lever en dag till




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 181 gånger
Publicerad 2008-02-10 23:37



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Jättebra skrivet precis så är det i livet

Anna-Karin
2008-02-14

    eva m h
Ja jag tror man kanske kan uppskatta livet på ett annat sätt än den som tar allt för givet!
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson