Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns en skillnad, mellan ord och tankar

 

 

då tankar är exakthetens monologi, väsendets språk, själens burspråk

När orden alltid kan fråntas sin rätt, reformerad och titulerad, byggd och skapt, en idé om konstitutionens tolkningar,

 

friheten är dess bro däremellan

att kunna våga - förlora sig själv

 

i en enda

mening




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-11 10:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kanske skulle gå den där kursen på komvux trots allt, det är visst int alldeles utvecklande att som stadigvarande bära sitt huvud alltsom oftast under ena armen, att byta arm då och då mot en nyproducerad mekanisk kan vara ett gott nog alternativ
2008-02-24

  DanSan
****************************

Mycket vackert och skarptänkt . . .

Jag kommer att tänka på en bok som
heter AD HERENNIUM skriven av
C. Herennium ca 86 f.kr i läran att
använda retoriken för att övertyga
i mot- såväl som medgång . . .

Och precis som Herennium finner
jag dina ord och tankegång vara
av högsta klass!

Tack för dina underbara tankar vännen!

*APPLÅDER och BOKMÄRKE*

****************************
2008-02-11

  Cattastropher
så som en schackpjäs flyttar sig
över svart och vitt på brädet
du en markör inom
dialogisk estetik


icke interaktion eroderar

en tanke är bara en tanke
fantiserat summerat värderat
draggad i containern
fäst på en svart häst
riktad mot vit springare
2008-02-11

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
det som uttalats är en verbal markör. en röst genom världsidentets linjal. och är ständigt under revidering. krig, kamp, klenoder och kvasiartificiella dialoger. ett uttryck i konsten att kommunicera, då världsbilder är lika med delade intryck av några miljarders medvetanden.
2008-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Men det som har uttalats har uttalats och det som har uppenbarats har uppenbarats.
Därifrån finns ingen återvändo.
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#