Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snabba visdomar....


\"Matsku\" (2): Ordets Makt

Att övertyga
även de riktigt dryga..............




Fri vers av Mats Henricson
Läst 409 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-11 13:26



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Till alla: Läs titeln !!
2008-02-12

  charlotte hedendahl
det är inte det lättaste
2008-02-11

  aol
vet man att man har rätt och den dryge fel
så är det svårt ändå
2008-02-11

  KristinaE
.. varför, de har ändå egna ord - eller det är kanske livsnödvändigt ibland!
2008-02-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Inte lätt, att mot
dom få rätt, trots
att jag försöker
på alla sätt...
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska