Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mormor I


Varför älskar du mig inte?

Kan du vara orsaken
till min ständiga strävan
att överträffa förväntningarna

Kan din ständiga kyla
vara anledningen
till min strävan mot värme

Kan din olycka
vara orsaken till
min olycka




Fri vers av Flöde
Läst 185 gånger
Publicerad 2008-02-11 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde