Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mormor II


Försöka duger inte

Tafatta försök
att få ditt godkännande

Jag har aldrig lyckats
bara för att jag är jag




Fri vers av Flöde
Läst 187 gånger
Publicerad 2008-02-11 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde