Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hösten stillade sig

hösten
stillade sig
och lät sommaren
få sin tidsfrist

då vi stod utanför
och lät våra öron plågas

till själaringningen




Fri vers av Simmerskan
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-11 15:15



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Så vackert, klämtar om texten, du skriver ren Poesi nu, simmar ord vännen.
2008-02-12

  aol
fint vackert om nuet
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan