Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främmande famn



I en främmande famn
utan krav, utan förväntning
söks en stilla samhörighet
då jorden snurrar alltför fort.
Att höra ihop för en stund,
känna sig hemma i ensamheten,
att fullständigt lita på en främling
skapar en känsla av liv mitt i
en känslomässigt utarmad värld
där känslan rationaliserats bort.
Ligga i en främmande famn
och känna sig älskad
om än bara för en stund
ger en gnista åt livselden.




Fri vers av Anna H
Läst 480 gånger
Publicerad 2004-04-07 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H