Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min säng



Vaknar intill honom,
undrar vem han är
där under huden,
bakom de gröna ögonen.
Kommer jag någonsin
lära känna honom
utifrån och in,
förmodligen inte.
Somnar om intill
en främling
i min säng.




Fri vers av Anna H
Läst 401 gånger
Publicerad 2004-04-07 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H