Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan inte vara sant

Hörde orden
men ville inte lyssna

Trodde inte på att
ville inte förstå

Inte du
det stämde inte
kunde inte stämma

Det kan inte vara sant
men det var det
och nu skrattar tystnaden åt mig




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-11 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson