Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårarna stängs in

Så ont det gjorde
så dåligt jag mådde

Hur skulle någon förstå
jag visade aldrig
att jag höll dig kär som vän

Du har hjälpt mig
gång på gång
varit ovänner en tid
men vänskapen har alltid funnits där
liksom jag har vetat
att du är den du är

Tårarna stängs in
ingen ide att visa
de skulle skaka på huvudet
och säga
varför gråter du
utan att veta vem jag är




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-11 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson