Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se men inte röra

så overkligt
att inte få
fatta din hand
fläta samman
våra fingrar

så konstigt
att inte få
kyssa dina läppar
virvla runt
med din tunga

så fel
att inte få
viska ditt namn
veta
att du är min

så hemskt
att se
men inte röra




Fri vers av livräddaren
Läst 659 gånger
Publicerad 2005-05-30 22:56



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Ännu en fin dikt.Känner igen känslorna och du använder orden så väl.
2005-06-05

  Ola Rydberg
Ja visst är det jobbigt
bra beskrivet
2005-05-31
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren