Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur led är tiden, vinter är inte längre vinter, tittar ut genom kontorsfönstret, ser ut som en grå dag i oktober, det är mitt i februari........Nära noll grader...


Vädret !

Vädret
liknar inget annat längre

Vädret
inte blir det väl sämre

Vädret
kanske barnen vill ha snö

Vädret
många vuxna gillar bättre tö

Vädret
just nu milt och grått
lite fuktigt och vått

Vädret
mäts nu med nya mått
regnskogsavverkning påverkar
Inte kallt men fuktigt och rått
pga skogsföretagens åverkan

Vädret
Stormakterna förstör klimatet
utrotas gör en del primater
tragiskt det ju är
naturen har vi kär

Vädret
Inlandsisen smälter vid poolerna
säger forskarfolket
Nu förstörs positionerna
så går vädertolket........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-12 14:08



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Yes!!! Money, money
makes the the world
go around, but for how
long, I already hear,
the sad singing song,
and I´m sorry to say,
I´m not wrong...
2008-02-12

  aol
sådan är kapitalisten utmärkt skrivet
så sann är din dikt
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska