Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lektionsresande

24x+y+z

65x

2y+x=m

5z+y+y+z

393947z+x+z

GAAAAAH!!

ett hit
och x dit
det flyter ihop
blir en enda gegga
låter som rena grekiskan
skitsamma, jag förstår ändå inte
skickar iväg tankarna till mer bekant mark

jag reser, drömmer mig långt långt bort
till musik, jag älskar och lever för
musiken som varje gång
ger mig en rak höger
en flatnäve
SMAACK!!

så kraftfull
så underbar är den
men, från ingenstans
glider mina tankar iväg långt
till dig, och där stannar de länge

åh, älskling
lika vacker som
en stjärnklar himmel
är du, hela du, från topp till tå
finns inte en jäkla centimeter på din kropp
som inte gör mig varm i hela kroppen av bara

tanken..




Fri vers av mfinne
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-12 16:47



Bookmark and Share


  Inkarasilas
In i drömmen med tankehopp om Älskad, ah sista stycket. Mjau!
2008-02-13

  Bjarne Nordbö
Matematik suger fett, eller hur. Du vet dock hur man gör en sådan lektion meningfull. Skitbra skrivit. Bra utryck. MVG.
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne