Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titeln är tillfällig och texten är väl inte så genomarbetad men jag behöver lite synpunkter.


oklingande

metall
klingar mot
metall

jag känner
ilningar

spår som går
åt fel håll, mitt
håll

men det klargör
ingenting
för tystnaden
har gift sig
med ensamheten




Fri vers av Simmerskan
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-12 17:13



Bookmark and Share


  aol
tycker den är bra som den är inga problem
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan