Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ett av alla ögonblick

jag förlorade
min röda tråd
när du lade din hand
på min rygg




Fri vers av Simmerskan
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-12 17:54



Bookmark and Share


  skrattretande
åh :)
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan