Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen som håller på att bli sann

Att få ge ut en diktsamling

kan nu bli verklighet

har hittat en som vill hjälpa

mig att nå mina drömmars mål.

Ger man sig till tåls så når man sina mål

jag känner mig ännu motoverad att få

skriva så tangenterna glöder.

Jag känner mig så stolt och glad

över mig själv att få lyckas med

en drömm som jag drömmt om

som barnsben.

Så äntligen kommer det att bli av

det får kosta vad det blir

men att få nå ut med mina dikter

till allmänheten skall bli så roligt.

Nu har jag äntligen nått mina mål

nu när någon tror på mina drömmars mål.

Ett stort tack till dig som hjälper mig

med detta att ge ut en diktbok




Fri vers av Ann-christin
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-12 22:07



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh så roligt! Blir otroligt glad för din skull!
Kram!!
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin