Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändligt



hur mycket glädje
kan rymmas
i två himmelsblå ögon


hur mycket skratt
kan bubbla
ur liten källa


hur mycket liv
kan sprudla
i litet hjärta


hur mycket kärlek
kan rymmas
i en liten famn



oändligt




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-12 22:36



Bookmark and Share


  Quasimodo
Precis så är det och dikten skönt talande för det och blir som den nästan oändlig !!!
2008-07-13

  Jojo
Kärleksord till ett barn... tänker jag!

Vackert!
2008-02-13

    eva m h
Mycket sprudlande liv där!
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell