Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...om livet


Livets Bränningar



Livet som ett hav, som en våg
Det går hela tiden upp och ner.
Alltid kommer det dagar då allt känns
Varmt. Böljande. Skönt.

Från stillhet kan det brusa upp
skölja över och ta tag
Ibland får man kämpa
för att hålla sig över ytan
Ibland kan man bara flyta med
Men man måste hela tiden finnas till.

Vara klippan som står för sig själv
Ingen annan kan leva livet åt dig.
Stå där stark men ändå sårbar
Känn livets bränningar,
Känn livet pulsera
Ibland smekande ibland krävande.

Hitta dig själv
Låt inget bli din livboj
Låt förhållandet till andra
bli något som förhöjer värdet av ett liv
där du själv är simkunnig




Fri vers av Malin Rapp
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-05-31 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp