Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden överlever sin skapare, de dör aldrig...., makabert, eller hur ? Nedan följer en, lite galjhumoristisk, utflykt i Dödens Rike.......


ORD (14)

Morbid
suicide

Näckrofil
dödens bacill

Testamenterad
eller fragmenterad
utrangerad
eller perforerad

Garrotterad
kanske giljotinerad
Kanhända schavotterad
eller bli minerad
dödligt kontaminerad
förgäves vitaminerad

Slutligen definitivt förintad
I sista stund besinnad................




Fri vers av Mats Henricson
Läst 712 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-13 11:38



Bookmark and Share


  aol
bra tempo högre och högre tills besinningen gillas
2008-02-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sjuklig
knall och fall!
Likälskare! Lik!
Given, sliten,
förbi, håleri!
Strypt, avkapad
skampålestå
finfördelad
ohjälpligt
sammanblandad
utan hopp injektion!
Slut totalt slut!
In last minute awake...
Attans bra skrivet
av Dig!*************
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska