Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...om destruktiva förhållanden


Födda på var sin sida



Födda på var sin sida av livet
Dömda att ensamma förföljas.

Som ett sandslott,
byggt på stranden
dömt att slukas av havet.

Meningen med livet försvann
När era världar kolliderade
För ni var födda på var sin sida av
det här livet.




Fri vers av Malin Rapp
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-05-31 11:33



Bookmark and Share


  Baldy
AJ!! Den här gör ont..
2005-06-12

  karenina VIP
smärtsam men fin!
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp