Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frisk luft

...
kabbalistiska lärde satt och diskuterade
guddomens mest esoteriska aspekter

i deras fantasi steg lågor av gudomlig eld
upp i natten att förbränna allt orent
och syndigt

när ett råskinn klev in i rummet och röt
"fyfan, vilken luft!" och slog upp fönstret

och vinden kom in

och lågorna slocknade

och de kabbalistiska lärde flydde som en
tjattrande apflock med långrockarna
flaxande om skånkarna.

De sitter väl fortfarande i ett träd
någonstans.

           




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-13 12:42



Bookmark and Share


  Vind
Ha ha, läckert!
2008-02-13

  Carola Zettergren
HIhi störtskönt poetat!!!
2008-02-13

  Jessica Ebbesson
Ibland behöver någon röra om i grytan. Varför inte ett råskinn med frisk luft i bagaget. Kul reflektion!
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP