Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..om en relation till någon


Levande flådd


Du gav mig gnista,
Jag försvann i dig

Du tände en eld
Jag försvann i dig

Du stal från mig
Du satte eld på min själ

Att skingra oron,
är svårt
Att upptäcka att man inte är simkunnig,
är värre

Det brinner en eld och jorden snurrar allt fortare
Du försvann från mig,
från min brinnande själ.
Från ett bål av
Hopp.
Svek.
Tro.
Svek.
Kärlek.
Svek.
Förståelse. Förlåtande. Levande flådd, sviken igen.
Blottad. Ensam. Rädd är min brinnande själ.




Fri vers av Malin Rapp
Läst 354 gånger
Publicerad 2005-05-31 12:06



Bookmark and Share


  karenina VIP
gör ont att läsa.. igenkännande.. smärtsamma känslor som framkommer tydligt
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp