Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mja, inte klar riktigt, hittade inte riktigt flytet i första 8 raderna.. kanske ska skippa första stycket? Hjälp mig gärna:)


slutet


Det var du som såg det först
Vad jag inte ville hitta
När jag fylld av kärlekstörst
Slickade din fitta
Det hesa i din andning
Och skakningen du gav
Var blott rädsla för en sanning
Som du ej tillkännagav

Vi ville vara kära
Och helst då i varann
Men det va svårt att bära
När våra hjärtan brann
Att kärleken var önskan
Och kanske lite tröst
jag för stod det av den ömkan
jag hörde i din röst




Fri vers av Arv
Läst 683 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-13 18:38



Bookmark and Share


  Eduardo
sex kan vara så mkt, o din förmodligen upplevda tolkning är skönt rytmisk med smidiga rim o lättäst... bra :-)
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Arv
Arv