Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hämnd

Jag känner hur jag vill..
Att han ska fatta att jag är inte lätt lurad..
Jag låasas vara nån nu..
För du ska smaka egen medicinen du gjorde mot mig..
Kroppen känns som njuter av det...
Att jag ska nog kunna krossa..
Men jag väntar för jag vet..
Att han upptäcker att han är lika lätt lurad som jag var..
Du säger ok.. Tror på mig..
Du tror.. Haha.. Du gick på det..
Haha.. Det är en sätt att visa hur du har skadat mig..
Haha, när jag avslöjar det.. Så vill jag se dig..
Gråta..
Det är enda jag vill se..
För du fick mig gråta..
Men... Nu är din tur..
Sen jag aldrig nånsin att höra av mig till dig.
Du ljög för mig...
Därför ska jag visa hur mkt du har skadat mig..
För jag vet jag kan skada dig lika mycket..
Enda du inte vet...
Jag har flickvän... Men han får aldrig redan på det..
Du tror jag är singel och vill ha dig..
Haha, vänta bara du...
Det gör ont när jag ska säga, ALDRIG med dig igen! för jag har en annan...
Det HÄMND ÄR LJUVA!




Övriga genrer av Ulizza
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-13 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulizza
Ulizza