Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg....

Gråter.. gråter..
Som det försvinner inte..
Tårar faller ner..
Det känns som Hjärta orka inte slå längre..
För jag vet det är så..
Jag ville..
Bara att kunna få dem!
Att jag får känna trygghet..
Det är så svårt..
Var man kan finna det?
Trygghet...
Hmm.. hmm, det känns som den finns inte..
Bara lek?
Bara lek?
Är det enda kul för folk?
Jag vet vem jag ska lita på..
Det känns bra ha funnit någon som betyder bra för mig..
Den person finns hela tiden för mig..
Men jag va så dum.. så dum..
Nu jag vet..
Sanningen..
det känns jäkligt tungt..
Men nu jag vet allaifall..
Sanningen gör mycket ont..
För jag har undviker det..
I livet...
Men nu jag vet... Att...
Hon är bra person...
Förlåt sunnza..
Har så ont i min hjärta..
För jag känner jag ha förlorat hela min hjärta..
Eftersom jag ville inte se...
Att min familjen älskar inte mig....
Men... Jag ha funnit någon, som jag ser är högre än min familjen nu..
Sunnza, försvinn inte från mig..
För jag vill inte förlora dig!
Älskar dig..
Även jag älskar min familjen..
Men dom visa inte tillbaka... suckar...tårar......




Övriga genrer av Ulizza
Läst 414 gånger
Publicerad 2008-02-27 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulizza
Ulizza