Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tysnad..


Ensamhet

ensamhet..
fár mánga tro att dom e ensam..
men egentligen inte..
finns det tusen klappar hjarta runt oss..
i tystande.......
fá en person trygghet..
att le och se flera person omkring sig..
sá det blev tusen klappar hjarta runt oss.




Fri vers av Ulizza
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-13 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulizza
Ulizza