Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ty dag, timma, minut

En dag, utan kärlek får en tyg blomma att vissna.
en timma utan vänskap får en döv att höra din sorg.
Men en minut utan hopp är slutet för ett liv i lycka




Fri vers av Ulizza
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-16 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulizza
Ulizza