Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svek och nátt botten

svek och nátt botten...


man tror man kan göra vad som helst..
men det e fel..

andra gör för kunna komma át en sak som dom gillar..


men vad e fel med det, tanker folk....


men det e fel.....

för dá man trappar pá den personer som inte har gjort nágot..


svek, svek...

tröttnar inte folk pá det eller fortsatta som dom vill??

man marker hur folk gillar göra andra illa...
men....... hur kan folk andras??


öppna folkens ögon...

tittar omkring er! kanske ni har gátt för lángt....

tank lite nogrann... sá kommer ni marka vad ni har gjort...

jag har gjort min misstag.. som jag har fattart vad jag gjort....


hur kunde man........

göra sá lángt!! sist man kanner att man har nátt botten...

dá e det dags att RESA upp och FÖRANDRAS... det e en sattet att öppna ögon dá....

att ta kraft ork frán botten... dá lar man sig.......




Fri vers av Ulizza
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-24 05:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulizza
Ulizza