Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån tar min plats..

Det känns som någon försöker ta min plats....
Jag skulle vilja krossa henne..
För hon försöker ta ifrån mig som är värdelfull..
Min bästa vän..
Hon försvinner..
Jag klarar inte..
Jag älskar henne..
Jag vill se hon må bra..
Jag vill finnas för henne..
Men det nån annan som försöker ta över...
Jag och hon slåss för den platsen..
Men jag vill inte behöva slåss..
För hon har rätt vara kompis med henne..
Men, min bästa vän, försvinner..
Jag vet inte om jag klarar förlora henne..
Det gör ont i mig..
Den skriker att jag ska kämpa...
Men...
Jag kan inget göra när hon väljer det vägen..
Suck.. Jag kan bara önska henne lycka till..
Älskar dig även du försvinner, sunnza!
(K)




Övriga genrer av Ulizza
Läst 423 gånger
Publicerad 2008-06-10 15:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket tragiskt.
Desperationen lyser igenom här med all önskvärd tydlighet.
Själv brukar jag bara låta dem gå.
Jag trivs bäst ensam i alla fall. Det blir enklast så. För alla parter.
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Ulizza
Ulizza