Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vädet påverka oss...

Skrivet i himlen..
Moln är som skrivet vad man kan få...
Sol talar om hur lyckan du kan få..
Regn, talar om hur mycket sorg du kan få..
Det känslor.. som faller in dom vädet..
Man ser solen ute, så ser gräset grönare, blommer slår ut..
Då känns så lyckan, man vill springa runt.. skrika av lyckan..
Man ser Moln blir det mindre grönare, blommer stängs..
Då känns det som instängd, man försöker visa.. men vågar inte..
Men ser ändå glad och försöka leva så gott..
Man ser regn blir det grått och leriga, blommer vissnar..
Då börjar man gråta.. Bryta ner.. Vad ska göra??
Chans lös, tomt, meninglös...

Men som tur.. solen finns hela tiden nu.. hehe




Fri vers av Ulizza
Läst 385 gånger
Publicerad 2008-05-18 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulizza
Ulizza