Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se något från andra sidan (den ljusa sidan)




livet
ödet
känslor
beundran



jag kan inte ta dina ögon
ifrån dig
men jag skulle gärna låna dom
och se
en annorlunda version




Övriga genrer av duarminhjalte
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 21:35



Bookmark and Share


  Mike
Väldigt intressant och vackert skrivet!
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

duarminhjalte