Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag ska man ju, enl nuvarande normer, fira denna dag . Visserligen har Kommersialismen, i vanlig ordning, slagit sina Giriga Klor i denna dag, men vi kan ju bortse från det och Bara Vara Goda och Rara Mot Våra Medmänniskor... En liten dikt kring detta..


Alla Hjärtans dag !

Alla Hjärtans Dag
firar vi idag

Alla Hjärtans Dag
Vi gör oss en Vänlig Dag

Alla Hjärtans Dag
Inga propagandaslag

Alla Hjärtans Dag
Gör det till Lugnets dag

Alla Hjärtans Dag
Vill Ge ALLA en kram
idag ska jag va \"tam\"
inga sylvassa pikar
bara en massa gullegull
Jag kärleken berikar
av Värme blir jag full

Alla Hjärtans Dag
Tar ALLA i famnen idag........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 465 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-14 08:33



Bookmark and Share


  Antropofagen
Yes!!! tänk om handlarna hade royalties på kramar. Hmm? Då hade pussandet kanske ökat istället? Lovar att inte vara elak på hela veckan.
2008-02-15

  Lyckohäxan Enediel
Slänger mig upp från datorn och kramar dig tillbaka!
2008-02-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Helt rätt!
Hjärtat bara det,
i centrum sätt!
Och stora famnen
jag Dig ger, för att Du,
liksom jag ser, att det är,
de goda orden, som mest
bär, och bäst resultat ger!
Gott diktat sir!*******
2008-02-14

  aol
tack för kramen blev glad
2008-02-14

  Betlehemsstjärnan VIP
Tack så mycket!!
O många kramar tillbaka, fint skrivet en sån här solig o fin dag.
Underbart!/B
2008-02-14

    *Zenobia*
Kram på dig också! :)
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska