Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid för att vara bland sina nära

tid att vara
bland människor man tycker om

Att vara
och visa vad man känner

ge de av sin tid
visa sina känslor




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-14 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson