Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sakta går solen ner

ännu en dag är över
ännu en dag att lämna

Se klockan tickar
hör dess slag
tänker på vad
som hänt

Sakta går solen ner
och nu är det snart imorgon
åter igen




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-15 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson