Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilka hjärtan ?

och när jag ännu en gång dödar mig själv inombords
för att bli snäll och normal
som alla andra
lyckas jag inte bättre än alla de andra gångerna jag försökt
så jag får börja pussla och limma ihop mig igen




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 411 gånger
Publicerad 2008-02-14 20:50



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Tror du behöver en riktigt go och varm kram - Det är i vart fall det som brukar hjälpa mig när jag känner så som du förmedlar att du känner i denna text ...
Så därför skickar jag med en innerligt go och varm vänkram till dig, vännen!
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen