Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj oj !

Vart tog de vägen
de förflugna orden

sitter säkert kvar i taket
ska kasta sig ner och ta mig så fort det blir mörkt




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 476 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-14 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen