Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varsågoda..


..parasiten..

Jag behöver någon eller något att älska.
Om jag inte får det så skrumpnar jag ihop.

Betyder det att att jag är en parasit?




Fri vers av micke marin
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-14 21:49



Bookmark and Share


  korpfjäder
Det där fångar du bra! Rädslan för att älska gör människor parasitära trår jag - behovet är mänskligt.
2008-02-14

  Mike
klockrent skrivet! tror dock inte att du är en parasit, bara en människa.
2008-02-14

    Nattviol
njaa...
tänker mig inte att parasiter
lever på andra av kärlek direkt
utan av helt andra skäl...
*S*
2008-02-14

  Carola Zettergren
SUVERÄNT POETAT!!!!
Jag tror att du är en människa!
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin