Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar om sex...

jag vill ha sex...

jag vill ha sex...

jag vill ha sextiotusen kyssar
av min älskling




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 1043 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-14 21:58



Bookmark and Share


  *Camilla*
Jo, vore det inte underbart att få det
av den man håller mest kär.
Vackert, Niklas.
Och en saknad, en stor saknad till dig.
jag har kommit fram till det

Du har, genom alla åren jag gått i skolan, alltid varit min bästa lärare<3

tack.

Forsätt med skrivandet. Du har talang.
Och kärlek, om du inte har det nu, lär det komma till dig.
du förtjänar det!

kram på dig
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh