Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en observation av folk runt omkring.


En olycklig blandning av manchestertyg

 

det finns människor som jag har skrämt
med mina tankar, mitt sätt att reagera
jag lägger allt för mycket fokus på känslor och rutiner
är det gammal vana eller är det galenskap
är jag en kille i manchestertyg eller är det slitna jeans
är du brustna drömmar eller är du någon som finns

jag slänger stora ord omkring mig för att känna att jag finns
debatterar anonymt i varje nummer av DN
delar med mig av en åsikt som jag inte kan stå för
hurra för landets sämsta debattör

det finns människor som jag har skrämt
med brustna drömmar och manchestertyg
dom flesta skulle kalla mig för en olycklig figur




Övriga genrer av Mike
Läst 528 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-14 22:18



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Anar jag lite humor trots allt..och hopp. Det finns nog en och annan som gillar brustna drömmar iklädda manchestertyg. Fin..som du.
2013-11-17

    ej medlem längre
Hm.. I think..you´re just wonderful=O
2013-10-09

  Lilla My* VIP
*Applåderar*din kanonobservationsdikt!
Snyggt!!och jag ser min gamla SO-lärare
i brun manchesterkostym á la 70-tal
framför mig*
2008-02-18

  Burn
vilken underbar titeln alltså! och \"debatterar anonymt i varje nummer av DN\" sitter så bra! jag gillar din observationsförmåga, den är så underfundig.
2008-02-16

    ej medlem längre
Du äger orden när du skriver, avklätt ach bra:-)
2008-02-15

  karenina VIP
en välformulerad självbekännelse.
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike