Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samspråk

någonstans känner jag
att din själ
har något att säga
min

vi måste bara hitta ett sätt
att få dem tala
med varandra




Fri vers av Simmerskan
Läst 582 gånger
Publicerad 2008-02-15 12:36



Bookmark and Share


  Gråsparv
Verkligen fin! :)
2008-02-17

    eva m h
Gillas!
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan