Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idén och inspirationen kommer från en artikel om prostitution som en vän skickade och av verket \"Hymn till Isis\" som skrevs på två- eller trehundratalet och som hittades i Nag Hammadi. Jag vill starkt betona att jag helt tar avstånd av sådan verksamhet.


eftersmak av metall

jag är den du inte vill ha att göra med
men är den du söker
när ditt behov blir en brinnande låga

du är den som kommer hit tvekande,
släcker sänglampan för tolv minuter ungefär
tills allt är över
och din vånda som var stor redan när du kom
har blivit större

och skulden är skriven i din panna
när du överräcker en bunt sedlar,
lommar härifrån
döv av avskyn för dig själv
och med en vetskap om att jag vet det
du hoppas din fru aldrig får veta




Fri vers av Simmerskan
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-15 12:43



Bookmark and Share


  aol
stark hemsk hantering bravo
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan