Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga vara människa

Våga vara den du är.
Våga vara dig själv och allt vad du innebär.

Våga skratta högt och åt inget.
Våga tro på oändliga möjligheter.

Våga vara barn och begå fel.
Våga vara naiv.
Perfektion är det ingen som begär.

Våga sjunga som om att ingen hör.
Våga göra allt du vill men aldrig gör.

Våga dansa vilt och galet.
Våga göra valen.

Som får dig att leva fullt ut.
Våga, njut.

Våga vara människa och inse att det är okej.
Våga säga dina nej.
Våga tro på att ingen dömmer dig.

Våga vara arg och sur.
Våga vara dig själv, riv ner dina mur.

Känn inga begränsningar.
Tro på att du är välsignad med allt.

Att du är speciell.
Och att just du har din egna lilla skyddsängel.
Som vakar över ditt varje steg.
För att ställa allt tillrätta när det ibland går fel.

Våga vara människa och allt vad det innebär.
Din tid här i världen är din unika chans.
Ingen annans.

Och glöm aldrig aldrig, att förverkliga varenda en av dina drömmar.





Fri vers av Chica
Läst 525 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-17 01:03



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
ja, vååga vara..den du är...och drömmarna det viktigaste vi har!
2008-04-19

  jenny p
Tack för de orden
2008-04-17

  albertina
en viktig text =)
ibland kan det vara en svår uppgift men det är viktigt att våga vara sig själv. stå för den man är och vara stolt =)
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica