Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le ingen bryr sig ändå

Hur ont du än har
hur nedstämd du än må vara
fortsätt le

Att se glädjen i sekunderna
att skapa minnen
när allt egentligen är tråkigt

Le ingen bryr sig ändå
skriker du tycker de du är jobbig
gråter du vill de att du söker hjälp
de är upp till dig
vad du gör av livet
så fortsätt le
och låt livet ha sin gång
för imorgon kan du tvingas gå
ditt öde till mötes




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-15 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson